Наши услуги
Розрахунок карткою!!!!

Вiдгуки

Залиште свій відгук:

Введіть код з зображення
11/01/2018 Яна
Добрый вечер. Как можно записаться на курсы профессионального макияжа и оплата сразу? или можно частично? Сколько человек в группе?
Доброго дня! Запис за тел 067-672-4840, 063-672-4840. Оплату можна розділити на дві частини, детальніша інформація і бронь за вказаними телефонами
09/01/2018 Юлия
Здравствуйте , а когда у вас будет набор на обучение? Интересует Парикмахер - стилист. Как проводится оплата за обучение?
Доброго дня! Набір проводиться регулярно, є два варіанти оплати. Для більш детальної інформації та бронювання курсу зателефонуйте нам за тел у розділі «контакти»
04/01/2018 Ксюша
А сколько стоит наростити 45 см волосі Татуаж бровей і губ
Доброго дня! Волосся європейського типу від 50 см, ціна від 3200 грн, слов'янського типу від 55 см, ціна від 5200 грн Татуаж брів від 1000, губ 1200 грн Запис попередній)
08/12/2017 Ілона
Люблю цей салон і регулярно тут обслуговуюсь. Стильно, якісно, професійно!
Дякуємо Вам!)
04/12/2017 Діана
Скільки коштує курс манікюру?
Доброго дня! Є різні курси вартістю від 1700 грн. Видаємо диплом! Детальна інформація: http://innabila.com/pages/kursi-nigtovogo-servisu Можете також зателефонувати нам для більш детальної консультації
29/11/2017 Natalija
Привітний персонал,хороша атмосфера,доступні ціни.Рекомендую!
Дякуємо Вам! Стараємось для Вас!
10/10/2017 Ганна
Здравствуйте!Хочу оставить негативный отзыв, как бы это не было грустно. Я мама маленького ребёнка и выделить время для ухода за собой мне очень сложно. Вот у меня было 2 часа свободного времени когда я могла привести свои ногти в порядок. Записалась у вам на покрытие ногтей гель лаком. Записалась в воскресенье днём, на удобное время, вечером мне перезвонила администратор и попросила перенести время на 30 мин.раньше, я согласилась. Сегодня за 15 мин до приема мне позвонили сказали , что получилась накладка перенесли время на 30 минут позже, когда я пришла все мастера были заняты и мне сказали подождать ещё 30 минут. Я считаю что это не приемлемо, переносить постоянно время и в итоге меня отправили домой потому что мастер будет свободен минимум через 30 минут, а то что я записывалась на это время мало кого волнует! Я была наслышана о вашем салоне только лучшее, теперь же мнение изменилось! прошу принять меры! Это не входит ни в какие рамки!
Доброго дня! Дуже перепрошуємо за таку ситуацію! Вже прийняли необхідні міри і зв‘язуємось з Вами аби Ви залишились з нами і з хорошими враженнями про нас)
07/10/2017 Наталя
Доброго дня!Чи є у вас спеціалісти по зачісці
Доброго дня! Так, наші стилісти по зачісках з радістю підберуть Вам бажану)
01/10/2017 Юлия
Доброго дня.Скільки коштуватиме у вас мелірування з тонуванням на коротке волосся?Попередньо дякую.
Доброго дня! Мелірування з тонуванням на коротке волосся в середньому 700 грн.
24/09/2017 Ирина
Дякую майстрам Ірині та Олі за прекрасний образ. Зачіска та макіяж тримались до кінця свята, мені все дуже сподобалось. І не тільки мені
Дякуємо Вам за теплі слова! До нових зустрічей
04/09/2017 Надія
Чому у вас на сайті немає цін на послуги?
Доброго дня! Тому, що у нас велике різноманіття послуг, ціна яких залежить від специфіки послуги і матеріалів! Ми із задоволенням проконсультуємо Вас по телефону по всім ціновим питанням)
02/09/2017 Яна
Вітаю! Скажіть будь ласка яка вартість покриття типу френч гель лаком?
Вітаємо! Покриття френч 120 грн.
02/09/2017 Татьяна
сколько стоит корекция и окрашивание бровей?
Доброго дня! Корекція та фарбування 80-100 грн, фарбою і хною відповідно)
29/08/2017 Анастасия
какая цена на женскую стрижку?
Доброго дня! Стрижка від 50 грн
29/08/2017 Олена
Доброго дня! Скажіть будь ласка,скільки коштуватиме покраска балаяж на освітлене волосся,з додатков корекцією кольору коренів, середньої густоти,довжина до лопаток? Дякую!
Доброго дня! Фарбування волосся за такими техніками від 700 грн. Запрошуємо Вас на попередню безкоштовну консультацію з нашими колористами за більш детальною інформацією
29/08/2017 Ольга
Скажіть будь ласка, скільки буде коштувати покраска типу балаяж на середньої густоти освітлене волосся? І якими фарбами ви користуєтесь?
Доброго дня! Фарбування волосся за такими техніками від 700 грн, ми фарбуємо на брендах Італії, Франції і США. Запрошуємо Вас на попередню безкоштовну консультацію
18/08/2017 Юлія
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, скільки у вас коштують курси депіляції?
Доброго дня! Воскова депіляція 1000 грн, шугарниг 1500, комплексно 2000 грн
03/08/2017 Марія
Доброго дня! Скільки коштує консультація з косметологом та підбір догляду за шкірою?
Доброго дня! Консультація у нашого лікаря-дермакосметолога 60 грн
23/07/2017 Юлія
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, скільки у вас коштують курси депіляції? Дякую!
Доброго дня! Воскова депіляція 1000 грн, шугарниг 1500, комплексно 2000 грн
22/06/2017 Іванна
Доброго дня!Скажіть будь-ласка на покраску типу омбре, як завчасно потрібно записуватись?
Доброго дня! Бажано за декілька днів) чекаємо Вашого дзвінка
09/06/2017 Аліна
Маю сертифікат на 250 грн. Які процедури можна зробити на цю суму?
Доброго вечора! У нас широкий спектр послуг, тому варіантів багато) Зателефонуйте нам краще
04/06/2017 Анна
Доброго вечора! Скажіть, будь ласка, яка орієнтовна ціна фарбування 3 довжини волосся? (Волосся каштанове, хочеться стати рудою:)
Доброго вечора! Середня вартість такого фарбування 600-700 грн. Для отримання більш детальної інформації-запрошуємо Вас у Студію на безкоштовну консультацію з нашим колористом)
02/06/2017 Тина Фантомхайв
Являюсь постоянной клиенткой салона. Профессионалы-мастера, приятные цены, постоянные скидки и акции. Качеством услуг более чем довольна. (Ногтевой сервис, парикмахерские услуги, наращивание ресниц, коррекция бровей, визаж).
Ми щиро раді кожній нашій зустрічі!) Приємно, що і у повсякденному житті і у святкові, величні дні Ви довіряєте свою красу INNA BILA! Цінуємо і стараємось для Вас!
24/05/2017 Ольга
Была клиенткой вашего салона с самого его открытия,когда вы начинали работать на ул.Гагарина/1-го Мая..несколько раз стриглась у разных ваших мастеро́в.последний раз просто убил..показала мастеру фотографию стрижки,которую хотела..ушла из салона не просто расстроенная,а в глубоком шоке.так испортить волосы-это надо было очень постараться.жаль,что в отзыв нельзя вставить фото.
Доброго дня! Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому запрошуємо Вас на стрижку до наших топ-стилістів! Впевнені, ви будете задоволені!) А Ваш відгук приймемо до уваги! Дякуємо!
22/05/2017 Аня
Все дуже подобається, дякую за гарний манікюр і полірування волосся, шукала де зробити, знайшла саме у вас) дуже задоволена!)
Дякуємо, що обираєте INNA BILA! Чекаємо ще!)
22/05/2017 Катя
Очень нравится этот салон красоты, всегда остаюсь довольна результатом, выбираю только их и цена демократична, видно что работают мастера) очень много услуг, все можно сделать у них, что очень круто))
Дякуємо Вам! Завжди раді Вашим візитам в #INNABILA
07/05/2017 Диана
Здравствуйте...Сколько стоит услуги кератинового выпрямления волос?
Доброго дня! Залежно від довжини волосся, ціна на послугу від 1000 грн
09/04/2017 Наталія
Добрий вечір,скажіть будь-ласка,чи можливо розраховуватися карткою за послуги,чи тільки готівка?
Доброго вечора! Так, можна) Чекаємо до нас в гості!)
20/03/2017 Юлія
Доброго дня! Яка ціна покриття гель-лаком з чисткою?
Доброго дня! Манікюр з однотонним покриттям гель-лаком 160 грн, детальніше уточняйте ціни за тел. у розділі "контакти" ☺
19/03/2017 Жанна
Здравствуйте.Скажите пожалуйста,сколько стоит курс маникюра.
Доброго дня, Жанна! Уся детальна інформація та ціни за посиланням: http://innabila.com/pages/kursi-nigtovogo-servisu
13/03/2017 Аня
Доброго дня. Скільки коштує антицилюлітний масаж?
Доброго дня! 180-200 грн) Можете зв'язатися з нами за тел:067-672-4840; 063-381-7337
18/02/2017 Виктория
Здравствуйте))сколько будет стоить омбре на волосы до лопаток?
Доброго дня! Приблизна ціна такого фарбування 500 грн, запрошуємо Вас на консультацію з нашим колористом)
08/02/2017 Оля
Сколько стоит курс бровей?
Доброго дня! У групі 900 грн, індивідуально 1100 грн. Детальна інформація про види курсів та ціни за посиланням: http://innabila.com/pages/navchannya
04/02/2017 Катя
Скажите пожалуйста сколько будет стоить балаяж на волосы длиной до лопаток?
Добрий день) Дивлячись, яка густота і колір Вашого волосся, ціна може бути 500-650 грн. Можете підійти до нас на безкоштовну консультацію)
02/02/2017 Лена
Дуже дякую, майстру Марині за чудовий мелір, результатом тааак задоволенаЧудовий майстер, всім рекомендую.
Дякуємо Вам за гарний відгук!) Чекаємо ще)
02/02/2017 Юлия
Научится делать чистку. пяточки мне увы плохо почистили. А это кислотный педикюр, пришлось дома самой доделывать. Девушке которая обучает стоит сидеть рядом и наблюдать, а не сидеть в другой комнатке и разговаривать. И заглядывать все ли в порядке и иногда давая замечание. Местами есть погрешности. Радует что это зима а не весна, когда мы переходим на открытую обувь.
Доброго дня! Запрошуємо Вас відвідати наших спеціалістів з багаторічним досвідом в якості клієнта, а не моделі для студентів і отримати бажаний результат!)) Моделі іноді можуть отримати не ідеальний результат, так як дівчата лише навчаються! Викладач повинен давати можливість працювати власноруч, аби майбутній майстер навчився працювати з клієнтом і оцінювати результат своєї роботи.
28/01/2017 Даша
Скажіть, будь ласка, скільки у вас коштує лікувальний та розслабляючий масаж? Хотіла подарувати мамі сертифікат на дану процедуру...
Доброго дня!) Лікувальний масаж виконує спеціаліст з медичною освітою, вартість від 80 грн. Розслабляючий масаж - 200 грн. Сертифікат можна придбати як на Шевченка, так і у Глобалі)
25/01/2017 Марина
Скажите ,пожалуйста,сколько стоит сделать балаяж на длину волос по талию?
Доброго дня) Фарбування такого плану від 700 грн, за більш детальною інформацією запрошуємо на безкоштовну консультацію до нашого колориста або за тел:0633817337 ))
23/01/2017 Ніка
Скільки коштує весільна зачіска та макіяж?
Доброго дня! В середньому разом 700 грн, у нас також є пропозиції для наречених: http://innabila.com/aktsii/index/9
17/01/2017 Ірина
Скажіть будь ласка, скільки заре коштують курси по візажу?
Доброго дня! Детальна інформація про види курсів та ціни за посиланням: http://innabila.com/pages/navchannya
05/01/2017 Оксана
Здравствуйте, сколько стоят курсы визажиста и маникюра? Заранее спасибо
Доброго дня! Детальна інформація про види курсів та ціни за посиланням: http://innabila.com/pages/navchannya
29/12/2016 Аня
Корекція брів від Інни перевершила усі мої сподівання!дуже сподобалось,дякую)
Завжди раді таким хорошим відгукам) Чекаємо ще)
19/12/2016 Ирина
Сколько стоит курс бровей?
Доброго дня! Груповий курс 900 грн, індивідуалтний 1100 грн)
19/11/2016 Мария
Была у Инны Билы на курсах моделирования и коррекции бровей. Очень понравилось, хорошо и доступно объяснила, особенно понравилось как Инна проводит практику. Максимально даёт студенту самому выполнить работу, но при этом и старается помочь советом. Вообщем я рада что попала к вам на курсы!)))
Дякуємо! Бажаємо Вам успішної роботи і натхнення! Чекаємо ще☺️
14/11/2016 Anna
Скажите,какая цена на женскую стрижку?
Доброго дня! 40-65 грн)
07/11/2016 Ирина
Сколько стоит курс моделирования бровей?
Доброго дня! Індивідуальний 800, груповий 600.
25/10/2016 Катрина
Доброго вечора! Скільки коштують курси Шугарінгу?
Доброго вечора! 1000 грн
24/10/2016 Виктория
Сколько стоит курс обучени
Уточніть, будь-ласка, який курс Вас цікавить або зателефонуйте нам
16/10/2016 Иванна
Сколько стоит наращивание ногтей акрилом?
У нас на даний момент є гелеве нарощування, ціна від 290 грн)
09/10/2016 Ирина
Дуже дякую всій команді салону, та окремо Інні, за чудово проведений час на ваших курсах! Ви неймовірна майстриня, знавець своєї справи, та просто хороша людина. Отримала море вражень та досвід візажиста!
Дякую, Ірусь) Працюйте, розвивайтесь та чекаю в гості☺️
03/10/2016 Яна
Какая цена на наращивание?
Доброго дня! Ціна на яку саме процедуру Вас цікавить?)
02/10/2016 Татьяна
В салоне была впервые и очень осталась под приятными впечатлениями, отличная работа мастеров, приятная атмосфера, да и цены порадовали, всем осталась довольна. Спасибо огромное за работу Ире (бровки) и Юле (стрижка). Желаю салону только успехов, буду с радостью еще посещать!
Нам дуже приємно, що ми Вас порадували!) Чекаємо Вас ще;)
02/10/2016 Татьяна
В салоне была впервые и очень осталась под приятными впечатлениями, отличная работа мастеров, приятная атмосфера, да и цены порадовали, всем осталась довольна. Спасибо огромное за работу Ире (бровки) и Юле (стрижка). Желаю салону только успехов, буду с радостью еще посещать!
Нам дуже приємно, що ми Вас порадували!) Чекаємо Вас ще;)
28/09/2016 Дар'я
Завжди робила корекцію брів з покраскою, це просто шикарно... Тепер переїхала, в інше місто і ніяк не можу знайти вам подібних! Ви найкращі!!!
Дуже дякуємо☺️ Завжди чекаємо в гості, коли будете тут!
29/06/2016 Марина
Делала педикьюр осталась очень довольна ,посещала парекхмахера осталась еще давольней. А теперь о грустном ,записаль на корекцыю и покраску бровей получила шок. Это был ужас , неделю не снемая очков хорошо что лето . Это не мастер,она просто испортила мне брови я очень недовольна .И неварное больше не буду посещать ваш салон ...Инна обращаюсь к вам научите девочку Ирину одинаково выводить брови очень грустно выходитьс вашего салона ростроеной
Ми приймемо до уваги Ваші зауваження! Приносимо свої вибачення! Чекаємо Вас ще!)
22/06/2016 Анна
Скажите пожалуйста сколько стоит покритие в 4 руки?
Ціни на послуги ви можете дізнатися за тел.0676724840, у соц мережах та онлайн чаті на нашому сайті. Або залиште Ваш номер і ми з Вами зв'яжемось)
18/06/2016 Маша
Раньше не обращала внимания на салон, так как меня вполне устраивал мой привычный. Но в итоге искусил солярий по
Отримали Ваш відгук лише частково)
06/06/2016 Юлия
Собиралась я в салон очень давно. Но только сегодня дошла. И зря я раньше не пошла. Я все искала хорошего бровиста. и я нашла. Делала коррекцию и покраску бровок. Осталась довольна результатом.
Ми дуже раді, що Ви вибрали нас і залишились задоволеними) Приходьте ще!
08/05/2016 Наталія
Була вперше! Робила корекцію і фарбування брів, та стрижку. Сподобалося! Колектив - приємний, якість - висока, ціни - більш ніж доступні- низькі!!! МОЛОДЦІ !!! Бажаю процвітання , та постійних , і вдячних клієнтів;)
Дякуємо за теплі слова) Чекаємо Вас ще!)
20/04/2016 Жанна
Була перший раз в салоні,дуже задоволена)))Робила брівки,Олічка-Найкраща)Дякую всім дівчатам за гарний настрій і красу!!!
Дякуємо Вам! Приходьте ще:)
11/04/2016 Люда
Хороший салон, отличные мастера! Делала коррекцию бровей, покраску амбре. Сделали просто отлично на 5+. Прийду еще
Дякуємо Вам) Чекаємо в гості;)
29/02/2016 Анна
Салон отличный,атмосфера ютная!Все сотрудники улыбчивые!Делала корекцию и покраску бровей-осталась довольной!Мастер-девушка-очень приветлива,вежлива,а главное делает свою работу на 5+!Спасибо Вам) Ваш салон теперь у меня -фаворит!
Дякуємо за такі хороші слова! Ми стараємось для Вас!) Приходьте ще;)
24/02/2016 Інакентій
був на днях у чудовому салоні краси, на стрижці, майстрині дуже уважні, запитували що бажаю, як краще, і кучу запитань як би мені хотілось і було краще. результатом дуже задоволений!Мої рекомендації! Так тримати!
Ми працюємо для вас! Раді вас бачити постійно!
03/12/2015 Ольга
На удивление качественный сервис! Делала: покраску волос, вечернюю укладку, педикюр, макияж, всем осталась очень довольна, хотя никогда не жалела денег на качественные салоны Киева, где и проживаю. И главное отличие, чего нет ни в одном салоне Житомира, высокий уровень культуры общения персонала с клиентами. И кофе...
Дякуємо) Дуже приємно) Чекаємо Вас ще!
01/12/2015 Людмила
Інночка дякую за затишок у Вашому салоні, за вашу роботу, гарний підхід до кожного клієнта, а також майстру Людмилі за чудовий манікюр.
Дякуємо) Раді завжди Вас бачити!)
29/08/2015 Алена
Мне очень понравилось в этом салоне. Приятное и качественное обслуживание, широкий спектр услуг, адекватные цены. Радует, что постоянно есть какие-то акции.Современный салон. Если делать красоту - то только там =)
Нам дуже приємно) Чекаємо Вас ще)
13/07/2015 Марина
Хорошие и приятные специалисты , которые все делают просто изыскано ) побольше Вам вдохновения и успехов в работе вашей , Вы молодцы, все без исключения! Особую благодарность Марине, просто прекрасные брови и макияж . Довольна всем )
Дякуємо Вам!) Нам дуже приємно)
13/07/2015 Іванна
Дякую Cтудії краси INNA BILA!!!! Дійсно- професіонали! Весільний макіяж та зачіска просто супер, а професіоналізм та ввічливість майстрів 5+!
Дякуємо;) Чекаємо Вас ще !!!)
28/05/2015 D.
Оля - настоящий профессионал. Всегда справляется с моими ноготками на отлично))
20/05/2015 Анна
Доброго дня я хочу пройти курс вісажу,скільки це буде коштувати і який період навчання по часу займе
Доброго дня! Зетелефонуйте нам 067-672-48-40 або залиште Ваші контакти )
25/03/2015 Светлана Лимузинова
Спасибо Инночке за шикарный макияж ))) она просто умничка!)
01/03/2015 Анастасія
Хочу подякуювати Інні за прекрасні курси візажу. Вони були чудові!!! Дякую за прекрасно проведений час, на заняттях я отримувала насолоду і було таке відчуття, що моя душа відпочивала. Хоч не завжди все виходило, було в де-якій мірі тяжко, але коли в кінці бачиш гарну картинку своєї роботи, розумієш що зусилля були не марні! Дякую, Інночка!!! Буду з радістю приходити до Вас в гості. Такого гарно й привітного колективу, як у Студії краси INNA BILA - я ще не бачила!!!
Дуже приємно! Дякую вам за такі теплі слова) чекаю в гості)
03/02/2015 Катерина
Доброго дня! скільки коштує зняття гель-лаку, манікюр і покриття?
Доброго дня! Напишіть нам в онлайн чат або зателефонуйте: 067-672-48-40, 063-381-73-37 )) Дякуємо!
17/01/2015 Настя
Добрий вечір! скажіть будь ласка скільки коштує корекція брів?
Доброго дня! Напишіть нам в онлайн чат або зателефонуйте: 067-672-48-40, 063-381-73-37 ))
25/12/2014 Людмила Павловська
Дуже страждала болями в попереку, особливо після пологів. Часто колола уколи для лікування та знеболювання. Було таке, що не могла встати з ліжка. Завдяки відвідуванням 10-ти сеансів масажу в Салоні краси INNA BILA, влітку 2013 року, ось вже більше року я про спину не згадую !!!! Дуже дякую масажисту Інночці Воєвуцькій !!! Маленька, тендітна дівчина, а творить дива!
Дякуємо Вам за хороший відгук! Раді, що змогли допомогти Вам!)
15/08/2014 Наталья Полищук
Я в восторге от этой солнечной девочки и этого солнечного коллектива... Ваш преданный клиент - Наталья Полищук.
Дякуємо, Наталя! Нам безмежно приємно, що Ви з нами)
25/07/2014 Юлия
Дуже гарний салон,сьогодні зробила стрижку,мені сподобалось,буду рекомендовати друзям)))
Дуже раді, що Вам сподобалося! Чекаємо Вас ще )
21/07/2014 Алла
и я хочу очень к вам на курсы!!!!!)))
Алла, приходьте) у нас якраз залишилось 1 місце у професійну групу)
11/07/2014 Вікторія
Хочу зробити пробний макіяж і зачіску
Приходьте! Підберемо і зробимо все)
01/07/2014 Кристина
Очень классный салон и прекрасные работники
Спасибо) Ждем вас еще)
15/04/2014 Юля
Ходила на курсы визажа, все очень понравилось, научилась многим техникам глаз.Всем советую))
28/12/2013 Андрій
Відразу побачив, що попав до професіоналів. Стрижка вийшла просто відмінна, я тепер знайшов місце, куди буду постійно ходити. Ви класні )))
Дякуємо! Чекаємо Вас знову!
18/12/2013 Маша
Добрый день!Хочу выразить свою благодарность всем работникам салона...Все приветливы как по телефону так и в реальности.Спасибо огромное за качественную депиляцию и дизайн (ручки - умнички)...Стала вашей постоянной клиенткой.Записалась теперь и на маникюр, и педикюр. Процветания вам и хороших клиентов.Для всех клиентов объективно: чисто,уютно,ком фортно... Молодцы.Так держать.
Дякуємо Вам! Нам дуже приємно)
17/12/2013 Сережа
Заходил на стрижечку, все понравилось, чудненько. Спасибо. Процветания Вам!
Приходьте, ми раді Вас обслуговувати!
17/12/2013 Александрина Ковалева
Обожаю эту студию! Спасибо огромное Инне каждый раз за теплый прием и качественные услуги!
Дякую, Саша! Щоразу рада Вас бачити, обожнюю Ваш позитив:))
13/12/2013 Майя
Прекрасна квітка, що серед зими розкрила свої ніжні пелюстки, з'явилася неподалік від мого дому-це студія краси INNA BILA! Так, саме з квіткою хочу порівняти цей чудовий салон, за його неповторність і чарівність, де Вас зігріють душевним теплом, щирістю та позитивом. Ви зайдете до салону вперше і закохаєтесь у нього назавжди! Високий рівень підготовки спеціалістів, професіоналізм, майстерність та надзвичайна вишуканість послуг салону - просто зачаровують! Щиро дякую шановній господині салону Інні Білій за красу, чудовий настрій, позитив і джерело натхнення, за промінці весняного сонечка, що зігрівають наші серця! Щастя Вам, кохання, здійснення заповітних мрій і легких шляхів до омріяних вершин!
Величезне спасибі Вам, Майя!!! Дуже приємно чути такі хороші відгуки і хочеться ще більше удосконалюватися, щоб радувати Вас і надалі!)
12/12/2013 Денис
Пользуюсь услугами студии. Тут прекрасно делают мужскую стрижку, маникюр и педикюр. Также всегда угостят вкусным кофе. Спасибо вам что вы есть.
Дякуємо, приходьте!
05/12/2013 Влада
Большое спасибо Студии красоты INNA BILA! Мастера в студии настоящие професионалы своего дела. Осталась очень довольна и всем рекомендую!
Дякуємо Вам! Дуже приємно)
14/02/2009 Виолетта
Отличный салон. Делала и прическу, и визаж. Все сделали очень хорошо.
Раді Вас завжди бачити у нас!
14/02/2009 Антонина
Делала свадебный макияж. Очень понравился пробный, почему и решила заказать услугу в этом салоне. Я была самой красивой невестой =)
Антонiно, дуже радi, що все пройшло на високому рiвнi. Будемо радi обслуговувати Вас i надалi.
14/02/2009 Елена
Спасибо за сделанную работу. Выполнено на высоком уровне.
На здоров’я, Олено. Приходьте ще.
ОН-ЛАЙН КОНСУЛЬТАЦIЯ

ВIДГУКИУсi вiдгуки

11/01/2018 Яна
Добрый вечер. Как можно записаться на курсы профессионального макияжа и оплата сразу? или можно част
09/01/2018 Юлия
Здравствуйте , а когда у вас будет набор на обучение? Интересует Парикмахер - стилист. Как проводитс
04/01/2018 Ксюша
А сколько стоит наростити 45 см волосі Татуаж бровей і губ
© Студiя Iнни Бiлої, 2013-2016 Дизайн сайту - Макс Шевчук